Malzemeler:
Hamuru İçin:
125 g.Margarin
1 Çorba Kaşığı Yoğurt
1 Adet Yumurta
1 Paket Kabartma Tozu
Aldığı Kadar Un (Hamur Yumuşak Olacak)
Tuz
İç Harcı:
Yarım Kilo Ispanak
2 Orta Boy Havuç
1 Adet Orta Boy Soğan
Sıvı Yağ- Tuz - Pulbiber
Üzeri İçin:
1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar
1 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Süt
Yapılışı:
Ispanakları doğrayıp, yemeklik doğradığımız soğan ve rendelediğimiz havuçlarla kavuruyoruz, içerisine tuzu ve pulbiberini de katıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
Hamuru yoğuruyoruz orta boy bir tepsiye yayıyoruz.Üzerine hazırladığımız ıspanaklı harcıda yayıyoruz ve en üstüne 1 yumurta , süt çırpıp sürüyoruz. Fırını vereceğimiz zaman kaşarını da üstüne yayıp 180 derece deki fırına yerleştiriyoruz. Ilık servis ediyoruuuz...
Lezzetine hayran kalınacak bir tarif :) Afiyeet Olsuuuun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder