Mazemeler:
1 Paket Kakaolu Bisküvi (Petibör)
2 Paket Krem Şanti
2 Su Bardağı Süt
1 Adet Muz
1 Yemek Kaşığı Necafe
1 Paket Vanilya
1 Çay Bardağı Dövülmüş Ceviz
Yapılışı:
Krem şantileri süt ile çırpıp hazırlıyoruz.İçine bisküvileri kırıyoruz. Dilimlenmiş muzu , nescafeyi, cevizi ve vanilyayı ilave edip hepsini karıştırıyoruz. Yuvarlak derin bir kabın içine yağlı kağıt ile kaplayıp, karışımı içerisine boşaltıyoruz.Üzerini de kağıt ile kapatıp 1 gece buzlukta bekletip servis tabağına ters çevirip servise soğuk olarak sunuyoruz.İsteğe göre üzerine çikolata sosu döküp servis edebilirsiniz...
Sıcakta çok arika giden bir tatlı...... Afiyet Olsuuuuun :))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder