Malzemeler:
1 Adet Tavuk Göğsü
2 Adet Havuç
1 Adet Salatalık
2 - 3 Dal Yeşil Soğan
2 Adet Sivri Biber
2 Diş Sarımsak
1 Kase Yoğurt
1 - 2 Kaşık Mayonez
Yarım Demet Dereotu
Tuz , Karabiber, Pul Biber
Yapılışı:
Haşlanmış tavuk göğsünü ufak ve ince ince didikliyoruz.Tuz ve baharatlarınıda karıştırıyoruz. Diğer bütün sebzeleri mercimek büyüklüğünde doğruyoruz. Salatalığın sadece kabuğunu kalınca soyarak kullanıyoruz. Hepsini karıştırıp, 1 çay bardağı sebzelerden ayırıyoruz. Mayonez ve yoğurdu da çırpıp içerisine sarımsağıda rendeliyoruz.
Tavukları , yoğurdu ve sezeleri hepsini karıştırıp, ayırdığımız sebzelerlede üzerlerini süsleyip servise sunuyoruz..
Afiyet Olsuuuuun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder